Lämpötila-paineanturi + TTN + Pipedream + Google Sheet + WordPress

Kokeilussa tavoitteena saada ns. heatmap-tieto (Google Sheet) mittalaitteelta LoraWAN-verkon avulla (The things network) yhdistämällä laitedata Pipedream-palvelun avulla

Koko ketjusta ja ehkä itseäni eniten haastaneesta filosofiasta ”ohjelmoinnin demokratisointi” myöhemmin lisää. Todetaan heti että tähän pisteeseen päätymiseen meni muutama ehtoo ainakin allekirjoittaneella. HeatMap-idea tuli Hacklabin ulkopuolelta kävijälaskuri-ideasta Kyläsaaren kyläyhdistykseltä, tässä demossa tavallaan pykälää monimutkaisempi ”laskuridata” ehdon kera. Sovellutusideat sekä Lorawan- ja TTN-perehdytykset tulivat Marko Kauppiselta, iso kiitos kipinän luomisesta itselle uutta aihetta kohtaan. Markolta tuli siis myös laitteet jota tässä demossa hyödynnettiin, lyhyesti siis suurin työ koko kokeilusta. Itse keskityin ainoastaan softa-puoleen.

Melko varmasti tulee muitakin demoja lisää. Mutta ensin tämä demo tullaan palastelemaan paremmin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *